krul-sentiero

Yoga Retraite

Retraites op Casa Faulle (www.casafaulle.com), getiteld Yoga Retraite over ‘grenzen in Italië’, Ontdek, verken, verwonder, omarm en beleef! Er zijn op dit moment nog geen data. Wanneer je interesse hebt, laat het ons weten.

Wil je meer helderheid en kracht ontwikkelen, voorbij aan de waan van alledag? Met deelname aan deze retraites geef je jezelf de ruimte om dichter te komen bij wat je wilt en waar je voor wilt staan in je leven. Soms is aandacht nodig om vooruit te komen. Te midden van de natuur, vol stilte en ruimte, bieden wij je graag hiervoor de mogelijkheid.

”Extern excelleren begint met interne balans”; Voor deze retraites hebben wij een uniek programma ontwikkeld. Het dagelijkse programma bestaat uit een ochtendopening, yogalessen, meditaties, wandelingen, inspiratie door elke dag te verbinden met een thema, stilte en ruimte, ‘slow food’ (geproduceerd binnen een straal van 15 km van Casa Faulle, bereid door onze Italiaanse kok) en een dagafsluiting. Op een dag midden in de week maken we een lange wandeling naar een klooster waar Franciscus van Assisi heeft geleefd.

Ervaring met yoga is geen voorwaarde. Er zijn per retraite 10 plaatsen beschikbaar. Wanneer je vragen hebt en meer informatie wilt, kun je een email sturen of bellen naar het mobiele nummer 06-11017283 van Martha (onder contact op deze site vind je de overige gegevens en het inschrijfformulier).

Download brochure in PDF

De Yoga Leraren

Door op een foto te klikken, kun je meer lezen over onze achtergrond en expertise.