Yoga Retraite

Een week voor jezelf op Casa Faulle (www.casafaulle.com); Om jezelf te verwennen, te ontdekken, verkennen, verwonderen, om jezelf te omarmen!

Wil je meer helderheid en kracht ontwikkelen, voorbij aan de waan van alledag? Met deelname aan deze retraite geef je jezelf de ruimte om dichter te komen bij wat je wilt en waar je voor wilt staan in je leven. Soms is aandacht nodig om vooruit te komen. Te midden van de natuur, vol van stilte en ruimte, bieden wij je graag hiervoor de mogelijkheid.

”Extern excelleren begint met interne balans”; Voor deze retraite hebben wij een uniek programma ontwikkeld. Het dagelijkse programma bestaat uit een ochtendopening, yogalessen, meditaties, wandelingen, inspiratie door elke dag te verbinden met een thema, ‘slow food’ (geproduceerd binnen een straal van 15 km van Casa Faulle, bereid door onze Italiaanse kokkin Lia) en een dagafsluiting. Op een dag midden in de week maken we een lange wandeling naar een klooster waar Franciscus van Assisi heeft geleefd.

Ervaring met yoga is geen voorwaarde, enige ervaring met persoonlijke ontwikkelingstraining en een redelijke conditie zorgen ervoor dat je deze dagen optimaal kunt benutten. Er zijn per retraite 10 plaatsen beschikbaar. Wanneer je vragen hebt en meer informatie wilt, kun je een email sturen of bellen naar het mobiele nummer 06-11017283 van Martha (onder contact op deze site vind je een formulier om je interesse kenbaar te maken).

De Yoga Leraren

De leraren die de week begeleiden, zijn Kundalini Yoga Teacher gecertificeerd (H3O). Per retraite zal een tweetal leraren de begeleiding verzorgen. Door op een foto te klikken, kun je meer lezen over onze achtergrond en expertise.